Sluiten
Direct een afspraak plannen

Onze Referenties

Ann sofie Meuris

Graag deel ik mijn ervaringen met jullie aangezien wij vrouwen echte goede kwaliteit willen.

Ik heb verschillende behandelingen (waaronder haar-extensions, acrylnagels en wimper-extensions) laten doen door Kelly van het beautysalon MOOI.

De haar-extensions die door Kelly gezet zijn vinden ik en mijn vriend echt een succes. We zouden het zeker aanraden voor zij die nog twijfelen!

Ik heb van mijzelf weinig haar dat heel traag groeit en het is bovendien ook nog heel dun.
Daardoor heb ik er altijd al van gedroomd om eens echt lang en veel haar te hebben. Zo heb ik ervoor gekozen om deze extensions door Kelly te laten zetten.

Kelly kiest de extensions zorgvuldig uit zodat ze perfect passen bij je eigen haarkleur waardoor je een natuurlijke look verkrijgt. Zoals je kan zien op de foto's is de match met mijn eigen haarkleur perfect.

Vervolgens geeft ze me goede en handige tips over hoe ik de extensions moet verzorgen om er zolang mogelijk geniet van te hebben.

Op de foto’s kan je zien hoe het voordien was en als de extension net gezet zijn. Ook voeg ik er een foto bij die getrokken is na 6 maanden nadat de extensions gezet zijn zodat je kan zien hoe mooi deze extension gebleven zijn. TOPKWALITEIT

Kelly verzorgt verder ook mijn nagels. Ik hou er zelf van om soms te kiezen voor leuke en creatieve nageltjes en dit is voor Kelly nooit een probleem. Ze levert topwerk, ik ga altijd heel tevreden naar huis met een MOOI eindresultaat.

Onlangs heb ik ook gekozen voor wimper-extensions. Ik vond dit altijd heel mooi maar ik had schrik dat ze nep zouden gaan lijken. Kelly verzekerde een natuurlijke look en die heb ik ook gekregen.

Met deze recensie wil ik Kelly van Beautysalon MOOI zeker aanraden maar wil ik haar vooral ook heel graag bedanken voor het fantastische werk dat zij voor mij al geleverd heeft.

Hopelijk genieten jullie evenveel van haar services als ik.

Ann sofie Meuris
Terugdraaien

© 2024 MOOI - All rights reserved · Disclaimer · Privacy · Cookies · Website overzicht · Ontwerp: Mediaelx

WhatsApp