Sluiten
Direct een afspraak plannen

MOOI Schoonheid tips

Dit zijn de haartrends voor de winter van 2022

Dit zijn de haartrends voor de winter van 2022
15 nov 2022

Dit zijn de haartrends voor de winter van 2022 

Aan de coupe van afgelopen herfst hoeven we maar weinig te veranderen, want de haartrends voor de winter van 2022 draaien enkel om de juiste styling. Verplaats de middenscheiding ook eens naar de zijkant en verander van droog naar nat haar.

Inclusief de juiste accessoires heb je meteen het feestkapsel voor de aankomende kerstdagen gevonden!

Zijscheiding

Zagen we deze herfst nog een scheiding in het midden bij een halflang kapsel, zoals een bobje, aankomende winter schuift de scheiding op en wordt deze aan één zijkant strak gedragen. Of het haar nou steil of gekruld is, het zorgt voor een feestelijke en sexy uitstraling en is een makkie om te creëren. De ene kant van het haar draag je gewoon achter het oor, terwijl je de andere kant glad opzij brengt en vlak boven het oor vast zet met een feestelijke schuif- of clipspeld.

Clipspeld

Een andere opvallende haartrend voor deze winter is het gebruik van spelden. Grijp terug in de accessoires-box en kijk wat je nog aan clip- en schuifspelden hebt liggen, want deze trend is uiterst geschikt voor aankomende feestdagen. Of ze nou met parels, strass- of edelstenen zijn bedekt, spelden in het haar zijn niet alleen praktisch, ze mogen deze winter tegelijkertijd opvallen. Draag ze dus opzichtig, boven het oor aan de zijkant of pal boven een lage staart.


Klassieke haarband

Het is namelijk een trend deze winter. En een prettige bijkomstigheid is dat de haarband zo fijn de pony uit het gezicht houdt. Of je ‘m nou van velours, zijde, denim of vilt draagt, je kunt er deze winterdagen lekker mee combineren en zelfs mee aan de kerstdis verschijnen.


Gel is terug in de haartrends van 2022

Maak je deze winter verder geen zorgen om sneeuw of regen. Trendy haar mag vanaf de aanzet namelijk nat zijn en halverwege overgaan in een droge textuur. Deze wetlook is zo veranderlijk als het weer. Kies de ene keer voor al het met gel bewerkte haar achterovergekamd en de andere keer voor de zijscheiding met haarspeld, want die was tevens in de wetlookvariant te zien. En blijft het droog, dan gebruik je gewoon een wetlook-gel bij fijn haar en een haarolie bij dikker haar.


Fotogalerij

Deel

© 2024 MOOI - All rights reserved · Disclaimer · Privacy · Cookies · Website overzicht · Ontwerp: Mediaelx

WhatsApp