Sluiten
Direct een afspraak plannen

MOOI Schoonheid tips

Dít zijn de mooiste nagel kleuren voor de zomer van 2023!!

Dít zijn de mooiste nagel kleuren voor de zomer van 2023!!
26 jun 2023

Dít zijn de mooiste nagel kleuren voor de zomer van 2023!!


De zomer is begonnen, en dan mag een frisse, vrolijke kleur op je nagels niet ontbreken. Inspiratie nodig? We zetten de mooiste nagel kleuren voor de zomer van 2023 op een rij.

1. Koraal
Een van de nagel kleuren die we veel terugzien in de lente en zomer van 2023 is koraal, een kleur met rode, oranje en roze tinten. Door deze vrolijke en frisse kleur vallen je nagels meteen op.

2. Alle tinten roze
Van babyroze tot hot pink en alles daartussenin: roze is een enorme nagel kleur trend in de zomermaanden. Vind je één kleur nagellak niet genoeg? Gebruik dan twee tinten roze of breng een laagje glitter aan. Met roze kun je echt alle kanten op.

3. Blauw als de zee
Gek op blauw? Dan zit je goed deze zomer. Natuurlijk zorgen alle tinten blauw voor een zomerse look, maar vooral seafoam blue en ocean blue - tinten van de zee, dus - zijn dit jaar populair.

 
4. Lavendel
Ben je een liefhebber van lavendel én is paars je favoriete kleur? Dan kan jouw geluk niet op. Lavendel is namelijk een van de nagel kleuren van de zomer 2023. Leuk en handig, want deze kleur is goed te combineren met andere felle kleuren. Tip: wissel glanzende en matte nagellak met elkaar af, Wauw!

5. Aardetinten
Je merkt het: in de lente en zomer zijn vooral felle en vrolijke nagel kleuren populair. Ben je daar niet zo van? Dan is er gelukkig een mooi alternatief. In de lente en zomer van 2023 zien we namelijk ook veel aardse tinten zien, zoals donkerbruin, bordeaux, zandkleur en terracotta. Genoeg keuze!

6. Limoengroen
Hier krijg je toch meteen een zomergevoel van? Limoengroen op je nagels is een gedurfde look, want het valt lekker op.
7. Milky nails
We sluiten de rij met nagel kleuren voor de lente en zomer van 2023 af met deze milky nails. De naam zegt het al: dit is de kleur van melk. Enorm populair in de lente en zomer. En omdat deze kleur wat subtieler is, past ‘ie bij alle seizoenen.

Deel

© 2024 MOOI - All rights reserved · Disclaimer · Privacy · Cookies · Website overzicht · Ontwerp: Mediaelx

WhatsApp