Sluiten
Direct een afspraak plannen

MOOI Schoonheid tips

Dit zijn de mooiste nagellakkleuren voor de herfst van 2023

Dit zijn de mooiste nagellakkleuren voor de herfst van 2023
23 aug 2023

Dit zijn de mooiste nagellakkleuren voor de herfst van 2023

Nagels zijn een manier om jezelf te uiten en je outfit nét even wat meer kracht bij te zetten. Inspiratie nodig voor het najaar? Dit zijn de mooiste nagellakkleuren voor de herfst van 2023.

1. Aardetinten

Als het najaar er weer aankomt, zie je de neutrale tinten weer terugkomen op nagels. Van mokka tot taupe karamel en van espresso tot een diepe chocoladekleur: een mooie aardetint is je gedroomde compagnon tijdens de overgang van de zomer naar de herfst.

2. Magenta

In de zomer zie je vaak fellere nagelkleuren. Wil jij dat in het najaar gewoon doorzetten? Dan is de kans groot dat je kiest voor de kleur magenta. Deze kleur gaat richting paars en past perfect bij het najaar. Zeker als je dan nog steeds met je nagels wilt shinen.

3. Wijnrood

Stel, je zoekt in de herfst voor een roodtint op je nagels, welke kleur kies je dan? Denk eens aan wijnrood. Deze diepe roodtint doet denken aan de bladeren van de bomen die in het najaar verkleuren. 

4. Babyroze

De hele wereld is op dit moment in de ban van de film Barbie. Daarom staat babyroze natúúrlijk tussen de nagellakkleuren van de herfst 2023. Waarom? Deze kleur behoort tot de Barbiecore-trend. Dus mocht je fan zijn van roze: ga dit najaar dan voor een lichtroze tint op je nagels.

5. Melkwit

De nagellakkleur wit gaat samen met ‘werkelijk alles’ en gaan we deze herfst en winter vooral tegenkomen met gekleurde ondertonen. Op deze manier heb je een simpele look, maar wel een heel minimalistische kleur.



Deel

© 2024 MOOI - All rights reserved · Disclaimer · Privacy · Cookies · Website overzicht · Ontwerp: Mediaelx

WhatsApp