Sluiten
Direct een afspraak plannen

MOOI Schoonheid tips

Alles wat je wilt weten over Biab nagels

Alles wat je wilt weten over Biab nagels
31 aug 2024

Alles wat je wilt weten over BIAB nagels

BIAB is een nagelgel met de sterkte van acryl. Perfect als je wilt dat je nagels er natuurlijk uitzien. Ze zijn geurloos bij het plaatsen en een stuk flexibeler dan acrylnagels. Dit is waarom je niet meer zonder wilt.

Een simpele gel uit een flesje waardoor je loeisterke nagels krijgt. De natuurlijke look maakt het zo populair en de gel is ook nog eens vegan en niet op dieren getest.

Ideaal ook voor nagelbijters of voor mensen met nagels die omhoog groeien. Want je kunt je nagels met BIAB niet alleen langer en sterker maken, maar ze ook corrigeren. En je moet van hele goede huize komen wil je daar als nagelbijter nog doorheen komen.

Wat zijn BIAB nagels?

De letters BIAB zijn een afkorting van ‘Builder an a bottle’. Nagelversterker in een flesje dat je kunt gebruiken om je nagels sterker en mooier te maken. Inmiddels populairder dan de bekende acrylnagels en met minder opvallende uitgroei. Het is een dikke gel die lijkt op nagellak en die in een paar dunne lagen op je natuurlijke nagels wordt aangebracht.

Wat is er zo bijzonder aan?

Wat maakt BIAB nu zo populair? De Biab behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels, gezond stevig en lang blijven. De kans op scheuren is heel klein.
Bij traditionele acrylnagels zit het product vaak in allerlei potjes en moet de nagelstylist met penselen in de weer. BIAB zit in een flesje met een penseel en is daarom een stuk makkelijker aan te brengen. Het geeft een natuurlijke uitstraling - perfect voor nagelbijters.

Kan BIAB op beschadigde nagels?

Biab is ideaal voor dunne, broze of snel scheurende nagels. En in sommige salons kun je op deze manier ook je nagels laten verlengen. Bovendien zorgt deze lak er ook nog voor dat je nagels niet uitdrogen of afbrokkelen. En omdat je de nagels er niet af hoeft te vijlen, is het ook gezonder voor je echte nagels. “What’s not to like?” zeggen de Engelsen dan.



Fotogalerij

Deel

© 2024 MOOI - All rights reserved · Disclaimer · Privacy · Cookies · Website overzicht · Ontwerp: Mediaelx

WhatsApp